La violència és robar als infants de tot el món la possibilitat d’una educació.

Post escrit per Marko Kokic i Jason Miks el 28 de maig de 2019


Vidres trencats. Runa dels sostres trencats escampats pel terra. Murs embotits per bales. Aquestes habitacions no són lloc per a un infant. Però, se suposa que ho són. Perquè són aules, o el que queda d’elles.

A tot el món, els atacs contra els infants continuen sense treva, ja que les parts en conflicte violen una de les regles més bàsiques de la guerra: la seva protecció. Els nens i nenes que viuen en països en guerra han estat atacats directament, han estat utilitzats com a escuts humans, assassinats, mutilats o reclutats per lluitar. Com a resultat, a milions de menors se’ls hi està robant un lloc segur per aprendre i jugar amb amics. Sense ajuda, a molts també se’ls robarà el seu futur.

“No puc suportar els atacs, van destruir la meva escola”: Ehsanullah, Afganistan

Veure els altres 5 retrats


Comentaris

Educació en el Punt de Mira: sis retrats — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici