“Ian va néixer amb paràlisi cerebral. Com tothom, vol tenir amics. Com ningú, ha de treballar molt per aconseguir-ho. La discriminació, la intimidació i la indiferència l’allunyen del seu preciós pati d’escola. Però no es rendirà fàcilment.”

L’Ian, el protagonista de l’animació, és un nen argentí de 9 anys a qui aquesta malaltia li afecta la mobilitat i el llenguatge. El 2012, la seva mare, Sheila Graschinsky (1982), va fundar la Fundación Ian per fer un món més inclusiu. Va ser ella qui va proposar al cineasta Juan José Campanella explicar la història del seu fill. L’animació –que està rebent tot de reconeixements– podria ser un antídot contra el bullying.


Fundació Ian neix el 2012 impulsat per l’amor d’una mare que es va animar a somiar amb un món més inclusiu. La Fundació IAN promou la inclusió apropant la discapacitat a les llars i brindant eines perquè tots puguem ser part activa en la construcció d’una societat més inclusiva.

El nostre Somni és viure en una societat que valori la diversitat.

El nostre Desafiament és involucrar-nos per millorar la qualitat de vida de persones amb malalties neurològiques i motrius i la de les seves famílies i mobilitzar la societat perquè sigui veritablement inclusiva.

La nostra estratègia és desenvolupar eines i coneixements específics sobre discapacitat i inclusió i generar iniciatives de mobilització i conscienciació per a tota la societat.


Comentaris

Una animació mostra el «bullying» que pateix un nen amb discapacitat — 1 comentari

  1. GRÀCIES Càritas Sant Julià pel vostre compromís en la sensibilització del Bullying. Video emotiu que ens ajuda a conscienciar als alumnes d’aquest problema greu i global que cal detectar i aturar entre tots.
    #tractembétothom

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici