09


Anna és una metgessa del país que ha viatjat a Grècia per ajudar els refugiats que arriben escapant de la guerra. El Carles i el David van marxar a Bolívia, amb l´ONG Cooperand, per ajudar nens en situacions complicades que han travessat nombrosos conflictes. El Mateo i la seva filla Marta van viatjar a Madagascar per donar suport a l´ONG Aigua de Coco en les diferents activitats que duen a terme per millorar la qualitat dels habitants de l´illa. El Toni, el Tommy i el Joan són tres policies i esportistes que van decidir anar més enllà de l’esport per buscar-hi una finalitat solidària, sota la iniciativa A Simple Aid, que els va permetre portar més de 100 quilos de material escolar a Costa Rica.Tots ells ens expliquen la seva experiència i les històries que els han marcat.

Andorra Difusió


Comentaris

Andorra, un país solidari — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici