el fundador de l’ONG Proactiva Open Arms ha afirmat que “com a català és un honor rebre aquest premi, però més voldria no haver-lo merescut mai. Preferiríem un altre tipus de polítiques”. Segons Camps, “la situació del Mediterrani és desesperada. Ara mateix només hi ha el vaixell Open Arms a l’aigua, i es troba sota amenaces de multes i sancions per part del govern espanyol i italià”.

Òscar Camps també ha assegurat “que el problema de la immigració no és un problema puntual, sinó que s’ha d’abordar des d’un punt de vista universal”. Ha afegit que “en aquests moments, una ombra molt xenòfoba plana sobre tot Europa”.

Segons Nacions Unides, 1.000 morts a l’any es considera conflicte armat. Doncs bé, Camps ha assegurat que en sis anys portem 18.000 morts al Mediterrani. En aquest sentit, el fundador de l’ONG ha dit que ningú està posant nom a tot això que està passat al Mediterrani, una situació, diu, “mortífera”.

Radio Estel 

Pots tornar a escoltar l’entrevista AQUÍ

Comentaris

“La situació del Mediterrani és desesperada” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici