Seguim treballant per una societat que garanteixi la igualtat d’oportunitats

Rosa Roig i Íker Sànchez

Atenem nens com l’Íker, el petit de la família Sànchez Roig. És fill únic, té 10 anys i ja comença a entendre la realitat en què viu. La seva mare, la Rosa, se sent culpable de no poder-li oferir una infància sense preocupacions. A l’escola, molts nens el deixen de costat perquè mai porta el material que demanen i sempre l’ha de compartir amb els altres companys. Malgrat ser-ne conscient, la Rosa s’esforça molt per donar-li les mateixes oportunitats que tenen els altres nens i nenes però, per fer-ho necessita una feina. La Rosa té 55 anys i ha esgotat la prestació d’atur però ella mai desisteix en la cerca de feina. L’esperança és l’últim que es perd.

Un de cada quatre infants a Catalunya està en risc d’exclusió social. A més, un 32,5% de l’alumnat més pobre abandona el sistema educatiu en els estudis bàsics. I el que és encara més preocupant: un 80% dels infants que pateixen una situació de pobresa corren el risc de convertir-se en adults empobrits. A Càritas no ens conformem amb aquest espiral de pobresa. Segur que tu tampoc.

Càritas Barcelona


Comentaris

Ara fa un any es parlava de… “No ens conformem” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici