QUI SOM:
QUÈ FEM:
Estem creant l’Univers Bomosa amb l’objectiu que de aconseguir un ecosistema sostenible i perdurable en el temps. Aquest univers es va iniciar amb l’àrea social que impulsa projectes filantròpics i empreses socials, el qual es nodreix de les donacions del Turi Mora. En els darrers anys, s’ha creat l’àrea empresarial, que impulsa la creació d’empreses en sectors cabdals de l’economia andorrana, els beneficis dels quals es donen a l’àrea social, i així aconseguim que aquest somni sigui sostenible al llarg dels anys. La nostra intenció és aconseguir que altres empreses se sumin a aquesta innovadora filosofia empresarial i, entre tots, poder fer arribar arreu aquesta nova manera de fer negoci, creant un ecosistema de felicitat sostenible que fomenti el creixement professional i personal per a la gent que treballa i col•labora amb Bomosa. Coneix més sobre Bomosa, visitant el nostre Dossier Corporatiu.


Comentaris

BOMOSA llança una campanya per promoure projectes solidaris — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici