Mans Unides d’Andorra torna a finançar un projecte al Senegal, concretament a Kabounkout, una comunitat rural de Djibidione a la zona de Fogny nord a la regió de Casamance, al sud de Senegal. Així de precís ho indica la seva presidenta, Meritxell Farrero. Es tracta del projecte que tiraran endavant juntament amb el Govern, que hi aporta 40.000 euros, i l’entitat el complementa amb els 16.850 euros necessaris per a portar-lo a terme.

La iniciativa consisteix en la construcció, dotació i posada en funcionament d’un hospital i centre d’assistència maternoinfantil amb consultori, sala de parts i d’hospitalització, magatzem, dormitori, lavabos, subministrament d’aigua i tractament d’aigües residuals, sistema solar de subministrament d’electricitat i aigua calenta. “Se’n beneficiaran 4.000 persones tant de la part de Senegal com de la zona fronterera amb Gàmbia”, explica Farrero….

…També ha volgut aprofitar l’ocasió per agrair totes les persones i institucions que han fet possible aconseguir els més de 121.000 euros per finançar vuit projectes la campanya passada.

Bon Dia Andorra


Comentaris

Mans Unides i el Govern finançaran un hospital maternoinfantil al Senegal — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici