El centre penitenciari de la Comella ha posat en marxa una formació ocupacional d’atenció al client i d’atenció telefònica, a la qual s’hi han inscrit 26 presos (dones, homes preventius i homes penats), dividits en tres grups. És una formació que té una durada de tres hores impartida en dues sessions, i que es desenvolupa en quatre jornades fins el 4 d’octubre. La finalitat és la reinserció sociolaboral de les persones privades de llibertat de la Comella, alhora que els proporciona coneixements bàsics per desenvolupar feines i oficis.

Durant la formació se’ls ajuda a desenvolupar habilitats personals d’atenció telefònica emmarcades en l’atenció al client; dotar d’eines comunicatives per a una bona atenció personal i telefònica; aprendre a afrontar situacions difícils com l’actitud crítica i la queixa; conèixer la comunicació verbal, la capacitat d’escoltar, l’empatia i l’assertivitat; i aprendre noves maneres de comunicar-se i relacionar-se amb els altres.

L’acció està emmarcada en el conveni de col·laboració entre el ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior amb Andorra Telecom, signat el passat mes de juny. Un conveni que fomenta accions en l’àmbit de les comunicacions, la inserció social i la formació de persones.

Aquesta formació ocupacional anirà acreditada per un certificat d’assistència i aprofitament per part d’Andorra Telecom.

Agències


La Generalitat distingeix el Centre penitenciari de la Comella per la seva tasca en execució penal

 

El departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya distingirà el Centre penitenciari de la Comella com a reconeixement a la tasca que desenvolupa en l’àmbit de l’execució penal. La distinció serà lliurada en un acte que tindrà lloc el proper dimarts 25 de setembre al pati de l’antiga presó Model de Barcelona, en el marc de la festivitat de la Mare de Déu de la Mercè.

Tal com informen des de l’executiu, la secretària d’Estat de Justícia i Interior, Ester Molné, i el director general del Centre penitenciari, Francesc Tarroch, recolliran aquesta distinció pública que el departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya lliura anualment com a reconeixement als professionals i entitats que presten un servei destacat en l’àmbit de l’execució penal.

Agències


Comentaris

Ara fa 1 any es parlava de…”Presos de la Comella es formen en atenció telefònica al client” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici