El 2018 Càritas va assistir 125 famílies amb necessitat de roba, estris de la llar i mobles del Rober. Justament per això s’ha hagut d’ampliar.

El passat divendres es van inaugurar les noves instal·lacions, que s’han traslladat del Fener a la nau número 6 del Camí Borda Nova d’Andorra la Vella. La nova ubicació té 400 metres quadrats per poder atendre més demanda i facilitar la recollida i distribució de la roba de segona mà.

Comptarà amb un total de sis treballadors que podran dedicar més esforços al triatge de la roba i al suport a altres tasques del programa.

Esther Rodríguez, voluntària del Rober, explica que poden venir usuaris derivats pel treballador social o, durant la temporada d’hivern, temporers que treballen a pistes “venen a buscar mantes, tovalloles i tot el que necessiten per equipar el pis que els donen buit”.

Andorra Difusió


Comentaris

Càritas inaugura un nou rober de 400 metres quadrats per poder atendre més persones — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici