Un telèfon de la societat civil a Bèlgica recluta voluntaris per frenar l’epidèmia de morts


La primera vegada que Véronique Delmadour es va quedar sola davant el telèfon, un home va morir. Havia vist a la televisió un anunci: es necessiten voluntaris per al telèfon contra el suïcidi de Brussel·les, deia.

La filla d’una amiga havia tingut una temptativa feia poc, i Véronique va pensar que seria bona idea. Va superar entrevistes, va passar l’obligatori curs de formació, va acompanyar a una altra voluntària més experimentada per familiaritzar-se amb la seva nova tasca.

I allà hi era. En la seva primera trucada sola. “Va ser terrible. Em va dir que havia tingut una separació difícil. Vaig escoltar el soroll del tret i l’endemà la policia va venir a interrogar-nos per investigar què havia passat”.

(Continuar llegint)


Comentaris

Voluntaris contra el suïcidi al país amb més casos d’Europa occidental — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici