febr.
20
dc.
20 de febrer Dia Mundial de la Justícia Social @ A tot el món
febr. 20 tot el dia


El Dia Mundial de la Justícia Social (World Day of Social Justice) se celebra tots els anys el 20 de Febrer.

març
1
dv.
“Viatge solidari a Camerún i Benin” @ Andorra la Vella
març 1 @ 19:30 – 20:30

Conferència debat “Viatge solidari a Camerún i Benin”, a càrrec de Meritxell Farrero, presidenta de Mans Unides, i Angels Fernández, tresorera de Mans Unides.

març
27
dc.
Transmetre valors als més joves @ Andorra La Vella
març 27 @ 19:30 – 20:30

En aquesta conferència es presentaran els valors com les regles del joc de la vida. Concretarem  tres utilitats dels valors, com són prendre decisions, tenir una personalitat pròpia i adaptar-se a l’entorn.

Durem a terme una dinàmica orientada que els alumnes descobreixin que els valors ajuden a guanyar, a aconseguir els objectius que un s’ha fixat i a adaptar-se a l’entorn amb èxit.

Analitzarem estratègies per transmetre valors als més joves, com ara educar amb l’exemple; prioritzar la transmissió de valors per sobre de qualsevol altre objectiu; fer servir lemes triats pels mateixos nens i nenes; dissenyar situacions en què no queda més remei que vivenciar el valor a l’aula, durant l’entrenament, a classe i en la família; agrupar els infants en funció dels valors que es pretenen empeltar (els valors es contagien), i alinear l’entorn dels infants: escola, família i esport es posen d’acord per transmetre els mateixos valors.

Persones que hi actuen o hi intervenen:

Pep Marí:

Llicenciat en psicologia i màster en psicologia de l’esport per la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant 28 temporades va ser integrant del Departament de Psicologia de l’Esport del CAR de Sant Cugat (Barcelona). Les quinze darreres temporades, en qualitat de cap del Departament. Actualment és codirector del Programa ACB Next Valores, patrocinat per l’Asociación de Clubes de Baloncesto. Conferenciant i formador d’empreses en matèria de gestió d’equips de persones. Autor dels llibres Aprender de los campeones i Liderar equipos comprometidos.

Hora:
A les 19:30 h

abr.
6
ds.
Aquest dissabte 6 d’abril, missa d’infants i joves a les 19:30h
abr. 6 @ 19:30 – 20:15
abr.
14
dg.
Programa de Setmana Santa 2019
abr. 14 @ 11:30 – abr. 21 @ 12:30
abr.
22
dl.
22 d’abril dia internacional de la Terra @ A tot el món
abr. 22 tot el dia

El 22 d’abril del 2019 farà 49 anys que va néixer el Dia de la Terra als Estats Units d’Amèrica. I també farà 29 anys que a Catalunya es va crear el Comissió Catalana del Dia de la Terra quan la tasca del Dia de la Terra es va internacionalitzar.

En motiu de la commemoració del 40è aniversari del Dia de la Terra, es va donar a conèixer internacionalment el “Green Generation Manifesto”, per ser adoptat per les persones que vulguin ser un exemple de comportament ecològic i socialment responsable. Per descarregar el Manifest de la Generació Verda

El 22 d’abril de 2012 més de 1.000 milions de persones van fer actes ‘verds’. +info.

Més informació sobre el Dia de la Terra 2019: Earth Day Network.

Cada dia és el dia de la Terra!

abr.
25
dj.
1a. GALA SOLIDÀRIA, Dia Nacional de persones amb discapacitat @ Andorra la Vella
abr. 25 @ 20:00 – 21:30

“Un concert de Pel·lícula” 

Interpretat per l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra –l’ONCA 🎻🎼🎻

Acte organitzat per la FAAD !!amb la col·laboració del Govern d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella.
Lloc: Centre de Congressos d’Andorra la Vella
Entrades on line: https://www.faadandorra.com
Import: 15 euros.

Tots els diners recollits de l’import de les entrades, seran per les associacions que formen la FAAD

Premi Fundació Jacqueline Pradère a la superació personal, reconeixement al jove David Aguilar🎖🎖

Comú d’Andorra la Vella

maig
18
ds.
18 de maig, 23a Pasqua del Malalt
maig 18 @ 10:30 – 16:00
maig
20
dl.
Dia del Voluntari de Càritas
maig 20 tot el dia

Estimat/da voluntari/a,

Ens plau anticipar-vos que el dilluns, dia 20 de maig vinent, celebrarem el Dia del Voluntari. Els actes bàsics seran una celebració eucarística a l’església parroquial especial per a nosaltres, i després una xerrada de la coneguda Gna. Viqui Molins, una dona lliurada totalment als altres i amb una llarga experiència en ambients particularment difícils com els de la drogoaddicció, les presons, els sense-sostre, els sense papers, l’hospital de campanya de l’església de Sants Anna de Barcelona, etc. El títol serà “Pobresa i marginació en les grans ciutats” i hi haurà col·loqui amb els assistents.

La conferenciant ens pot donar la visió d’unes carències i una problemàtica diferents de les que coneixem d’habitud i esperonar-nos a ser millors com a voluntaris de la nostra estimada Càritas

Oportunament contactarem amb cada un/a de vosaltres i us facilitarem el programa amb els horaris. De moment, us anticipem la data. Reserveu-la, si us plau.

Una abraçada afectuosa,


Qui és Viqui Molins?

“No faig coses per ser feliç, sóc feliç perquè faig coses”

maig
21
dt.
Reunió de junta de Càritas Parroquial de Sant Julià de Lòria
maig 21 @ 17:30 – 19:30
maig
25
ds.
Festivitat de la Mare de Déu de Canòlich
maig 25 tot el dia

Programa: (Properament)

juny
1
ds.
Diada de la verge de l’Ecologia @ Encamp
juny 1 @ 11:00 – 12:00

Començarà amb una plegaria a la Mare de Déu de l’Ecologia, seguida d’una cantada de gojos i d’una ofrena floral. Després, el Departament de Cultura oferirà a tots els assistents un aperitiu i un obsequi floral.

El Departament de Cultura posa a disposició de tots els que ho desitgin un servei d’autocar que pujarà fins al camí de les Pardines, la sortida serà a les 10 h de la plaça dels Arínsols.

Hora:
A les 11 h