maig
18
ds.
18 de maig, 23a Pasqua del Malalt
maig 18 @ 10:30 – 16:00
maig
20
dl.
Dia del Voluntari de Càritas
maig 20 tot el dia

 

Estimat/da voluntari/a,

Ens plau anticipar-vos que el dilluns, dia 20 de maig vinent, celebrarem el Dia del Voluntari. Els actes bàsics seran una celebració eucarística a l’església parroquial especial per a nosaltres, i després una xerrada de la coneguda Gna. Viqui Molins, una dona lliurada totalment als altres i amb una llarga experiència en ambients particularment difícils com els de la drogoaddicció, les presons, els sense-sostre, els sense papers, l’hospital de campanya de l’església de Sants Anna de Barcelona, etc. El títol serà “Pobresa i marginació en les grans ciutats” i hi haurà col·loqui amb els assistents.

La conferenciant ens pot donar la visió d’unes carències i una problemàtica diferents de les que coneixem d’habitud i esperonar-nos a ser millors com a voluntaris de la nostra estimada Càritas

Oportunament contactarem amb cada un/a de vosaltres i us facilitarem el programa amb els horaris. De moment, us anticipem la data. Reserveu-la, si us plau.

Una abraçada afectuosa,


Qui és Viqui Molins?

“No faig coses per ser feliç, sóc feliç perquè faig coses”

maig
21
dt.
Reunió de junta de Càritas Parroquial de Sant Julià de Lòria
maig 21 @ 17:30 – 19:30
maig
25
ds.
Festivitat de la Mare de Déu de Canòlich
maig 25 tot el dia
juny
1
ds.
Diada de la verge de l’Ecologia @ Encamp
juny 1 @ 11:00 – 12:00

Començarà amb una plegaria a la Mare de Déu de l’Ecologia, seguida d’una cantada de gojos i d’una ofrena floral. Després, el Departament de Cultura oferirà a tots els assistents un aperitiu i un obsequi floral.

El Departament de Cultura posa a disposició de tots els que ho desitgin un servei d’autocar que pujarà fins al camí de les Pardines, la sortida serà a les 10 h de la plaça dels Arínsols.

Hora:
A les 11 h

juny
6
dj.
Música, Art i Solidaritat per celebrar el 25è aniversari d’Unicef Andorra
juny 6 @ 20:00 – 21:15

Aquest 2019 és un any molt especial pel Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef ja que celebra el seu 25è aniversari. Per aquest motiu, el proper dijous 6 de juny organitza l’esdeveniment  Música, Art i Solidaritat. Aquesta jornada tindrà lloc al Museu Carmen Thyssen Andorra a les 20 hores durant la qual es podrà gaudir d’un concert ofert pel Gerard Claret, violinista i ambaixador d’Unicef Andorra; d’un lectura del concert a partir de una visita guiada pel Guillermo Cervera, exclusiva per la vetllada; d’una subhasta benèfica d’obres inspirades en Femina Feminae i realitzades per pintors amateurs de l’Escola d’Art del Comú de Sant Julià de Lòria, de l’escola la Llacuna d’Andorra la Vella i La Capsa Espai de Creació (Ordino/La Massana) i d’un còctel ofert per EXE càtering i el Restaurant Fourteen.

Aquest any, Unicef Andorra compleix 25 anys treballant per millorar la situació de la infància a Andorra i arreu del món, i ha centralitzat la seva campanya en els #InfantsenelPuntdeMira. S’estima que hi ha 34 milions de nens i nenes en països en conflicte que necessiten protecció i assistència. En l’actualitat, hi ha més conflictes al món que en qualsevol moment dels darrers 30 anys i no podem acceptar com a normal que els infants siguin l’objectiu dels atacs. Ha arribat l’hora de dir: “Prou! Prou d’atacar als infants!”

En aquesta campanya es posa l’accent en la urgència de protegir els infants de països en conflicte (des de la República Democràtica del Congo fins a Síria i el Iemen) contra tot aquest tipus d’amenaces per a la seva vida, el seu benestar i la seva dignitat. El que necessiten els nens i les nenes per créixer correctament és que hi hagi pau. Però avui això encara no és una realitat. A l’UNICEF treballen per arribar a tots i cadascun d’ells i que mai més necessitin ajuda.

El preu del tiquet per aquesta vetllada és de 50 € per persona íntegres per la campanya #InfantsenelPuntdeMira d’Unicef Andorra i inclou l’entrada al concert, al museu i al còctel que s’oferirà posteriorment. Les places estan limitades a 60 persones i es poden comprar al web www.morabanc.ad/entrades o fer el donatiu de Fila 0 al compte AD38 0004 0019 0000 3213 2011.

Unicef Andorra

juny
10
dl.
Benedicció dels nous mosaics i dedicació del nou altar
juny 10 @ 19:30 – 20:30
juny
15
ds.
4a Jornada Diocesana d’Urgell
juny 15 @ 10:00 – 16:00
juny
20
dj.
20 de Juny, dia mundial dels refugiats
juny 20 tot el dia


Cada any el 20 de Juny es celebra aquesta jornada per reflexionar sobre les causes i efectes del refugi i incitar a participar en la defensa dels drets dels homes, dones i nens que s’han vist obligats a fugir de la seva llar, perquè temien per la seva vida, la seva seguretat o la seva llibertat.

Web

juny
23
dg.
Diumenge 23 de juny 2019, solemnitat del Corpus Christi
juny 23 @ 11:30 – 12:30
jul.
10
dc.
Dimecres 10 de juliol, Sant Cristòfol
jul. 10 @ 11:00 – 13:00
set.
8
dg.
Diada Nacional de Nostra Senyora de Meritxell
set. 8 tot el dia
nov.
22
dv.
Canòlich Music 2019
nov. 22 @ 9:00 – nov. 23 @ 11:30