set.
2
dl.
Innovar per a un món sostenible @ Centre de Congressos d'Andorra la Vella
set. 2 @ 17:30 – set. 5 @ 21:00

En aquesta edició, la Universitat d’Estiu d’Andorra us convida a fer una reflexió sobre el paper de la innovació en la construcció d’un model de vida nou just, solidari i sostenible. Per això, comptem amb la participació d’experts que des de diferents disciplines desgranaran alguns dels aspectes d’aquesta temàtica.

Idioma:
Català, castellà, francès i portuguès

Persones que hi actuen o hi intervenen:

E. Castro Martínez, investigadora de la innovació

G. Gray Molina, economista i antropòleg

S. Faucheux, economista

C. Debien, enginyer cartògraf

C. A. Torres, sociòleg polític de l’educació

J. Machado Pais, economista i sociòleg

P. Pascale, psicòleg social

I. Berrebi-Hoffmann, sociòloga

Moderació: J. P. Marthoz, periodista

 

set.
3
dt.
Recés inici de curs @ Sagrada Família de La Seu d’Urgell
set. 3 tot el dia
set.
8
dg.
Diada Nacional de Nostra Senyora de Meritxell (Programa)
set. 8 tot el dia
set.
17
dt.
Reunió de junta de Càritas Parroquial de Sant Julià de Lòria @ Despatx de Càritas Parroquial de St. Julià
set. 17 @ 17:30 – 19:30
set.
29
dg.
Àfrica serà més a prop d’Andorra la Vella del 29 de setembre al 5 d’octubre
set. 29 – oct. 5 tot el dia
Àfrica serà més a prop d'Andorra la Vella del 29 de setembre al 5 d'octubre


Andorra la Vella acull aquest any l’onzena Setmana de la diversitat Àfrica més a prop, que se celebrarà del 29 de setembre al 5 d’octubre.

Entre els actes de la setmana destaquen un torneig de futbol 7, un col·loqui, un taller de cuina i un sopar solidari acompanyat d’un concert. La novetat principal d’aquest any serà la taula rodona amb la participació de Xavier Altimirexpresident de la CEA, en què es comentaran les oportunitats de mercat que té el continent africà.

Andorra Difusió

set.
30
dl.
3A Setmana de la Gent Gran
set. 30 – oct. 6 tot el dia


Cliqueu a sobre de cada imatge per veure-la ampliada

oct.
3
dj.
CATEQUESI PARROQUIAL, Curs 2019-2020 @ Parròquia de Sant Julià de Lòria
oct. 3 – oct. 26 tot el dia
oct.
5
ds.
Missa al Santuari de N.S. de Meritxell i dinar de germanor a AINA @ N.S. de Meritxell
oct. 5 @ 10:30 – 16:00

Foto de família de la trobada del 2018


Foto de família de la trobada del 2017


L’Hospitalitat de N.S. de Lourdes d’Andorra organitza pels seus membres, amics i simpatitzants una trobada de germanor amb una missa al Santuari de N.S. De Meritxell i un dinar a la Casa de Colònies AINA. Serà el dia 5 d’octubre.

El preu serà de 18€ per persona aproximadament , l’Hospitalitat oferirà un bús adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda i els seus acompanyats, així com també per la gent gran que ho desitgi. Compartirem vehicles pels que no tinguin mitjans per desplaçar-se.

El prega que, tan aviat com sapigueu que vindreu, truqueu a: Mercè Closa (+376 353 566) o Paco Poyato (+376 332 209) abans del dijous 26 de setembre  per tenir una previsió dels menús.

Escolteu l’àudio que ens ha fet la Mercè en aquest enllaç

 Gràcies

 Cordialment, Càritas Parroquial de Sant Julià de Lòria

Cada 1r dissabte de mes, missa d’infants i joves
oct. 5 @ 19:30 – 20:30
oct.
19
ds.
Jornada amb tallers a benefici de l’Unicef @ Hotel Roc Blanc
oct. 19 tot el dia


El 19 d’octubre, al Roc Blanc Hotel, s’organitzaran una sèrie de tallers en benefici d’Unicef d’Andorra. L’activitat, que és diu Per llepar-se els dits! Vine, cuina, berena i juga, s’emmarca dins la campanya global #InfantsenelPuntdeMira, que pretén obtenir beneficis per arribar a 34 milions de nens.


Aneu aquí per més informació

Estrena del Tren Missioner a Catalunya
oct. 19 @ 9:30 – 18:00


Amb motiu de la celebració del mes Missioner Extraordinari, s’estrena el Tren Missioner de Domund 2019. Serà el 19 d’octubre amb destinació al Monestir de Montserrat sota el lema: “BATEJATS I ENVIATS”. Aquesta activitat, promoguda per Cristians Sense Fronteres i amb més de 30 anys d’història, tindrà lloc per primera vegada a Catalunya i compta amb la col·laboració i suport de la Conferència Episcopal Tarraconense a través de les Delegacions de Missions de les Diòcesis catalanes.

L’esdeveniment convida a infants, joves i adults de col·legis i famílies, parròquies, grups cristians, missioners, sacerdots i religiosos. “Perquè ells també són missioners”, ha remarcat el director del Secretariat de Missions de l’Arquebisbat de Barcelona, Pep Riera. Es tracta d’una Jornada de Trobada per donar suport a l’activitat missionera i evangelitzadora arreu del món. L’oració, reflexió i celebració creient i festiva de la fe són alguns dels valors que es promouen en aquesta trobada. “Som batejats per ser enviats, per portar a tots la riquesa de Déu, que és Jesús”, és un dels missatges principals de la jornada.

El programa

El dissabte 19 d’octubre a les 9.30h, a l’estació del Cremallera de Monistrol, es pujarà al Santuari de Montserrat, on tindrà lloc una benvinguda festiva i donaran pas a grups de reflexió per edats a partir de la catequesis del DOMUND. Després, compartiran junts una Eucaristia al Santuari, on es rebrà al Pare Abat. Havent dinat, els missioners i missioneres pendran la paraula per explicar els seus testimonis de primera mà. L’edició del Tren Missioner acabarà amb una Festa de l’Enviament. Allà es convidarà a donar testimoni de la jornada a les comunitats d’origen. L’objectiu d’aquest tren és que els presents prenguin consciència de la seva tasca missionera per estendre i comunicar una nova acció que esdevingui en una Església “en sortida”.


Per més informació aneu en aquest enllaç 

oct.
22
dt.
Propera reunió de junta de Càritas Parroquial de Sant Julià de Lòria @ Despatx de Càritas Parroquial de St. Julià
oct. 22 @ 17:30 – 19:30
nov.
22
dv.
Canòlich Music 2019. Programa i vídeo promocional
nov. 22 @ 9:00 – nov. 23 @ 11:30