ag.
30
dj.
Jornades de Teologia 30 i 31 d’agost de 2018 @ Sala Sant Domènec
ag. 30 @ 10:30 – ag. 31 @ 19:00

Recordem que els dies 30 i 31 d’agost de 2018, tindran lloc les Jornades de Teologia que organitza la Delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell, a La Seu d’Urgell.

Adjuntem informació per si esteu interessats/des en participar-hi i pugueu fer la vostra inscripció

Descarregueu-vos el tríptic en PDF

set.
7
dv.
Recés dedicat als voluntaris de Càritas @ Residència de la Sagrada Família
set. 7 @ 10:00 – 14:00

)

Estimats voluntaris/es,

Ens plau invitar-vos al Recés dedicat especialment als voluntaris de Càritas Andorrana i Càritas Urgell que se celebrarà el divendres, 7 de setembre vinent, a la Residència de la Sagrada Família de la Seu d’Urgell sobre el tema “Joves i pobres, presència de Crist”. Serà dirigit per la religiosa Maria Victòria Molins. Començarà a les 10 h, i anirà seguit a les 12 per una celebració eucarística. A les 14h dinarem.

La G. Maria Victòria Molins és una religiosa molt popular i coneguda que s’ha dedicat durant molts anys a acollir i ajudar les persones més pobres i vulnerables. Viu al barri barceloní del Raval, atenent i acompanyant persones sense sostre, toxicòmans, gent desnonada i desemparada i també reclusos de les presons catalanes. Ja ho feu, fa anys, amb els primers afectats de la sida. Ha estat  una de les iniciadores de  l’anomenatHospital de Campanya, de l’església de Santa Anna de Barcelona.

Ens agradaria comptar amb la presència de tots els nostres voluntaris de Càritas Sant Julià. Dieu-nos, si us plau, si podreu venir. Feu el possible. Us esperem!

Als que no tingueu vehicle propi ja procurarem portar-vos en els d’altres voluntaris.

Gràcies i una abraçada,

set.
17
dl.
Reunió de junta de Càritas Parroquial @ Despatx de Càritas Parroquial
set. 17 @ 17:30 – 19:30
nov.
16
dv.
Canòlich Music (programa)
nov. 16 @ 21:00 – nov. 17 @ 23:30

Entreu al web del Festival clicant aquí   I al Programa d’actuacions clicant aquí

nov.
18
dg.
II Jornada Mundial dels Pobres 2018
nov. 18 tot el dia

La II Jornada Mundial dels Pobres serà una jornada “on se celebra la trobada amb l’altre”, ha indicat Mons. Rino Fisichella, president del Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització , en la presentació del Missatge del Papa per a aquesta trobada.

El II Dia Mundial dels Pobres se celebrarà el proper 18 de novembre de 2018. Per això, ha assenyalat el Cardenal, s’han pensat algunes iniciatives proposades a tota l’Església i que es concretaran també al Vaticà per obra del Consell Pontifici per a la promoció de la Nova Evangelització amb el suport d’alguns finançadors.

ZENIT