Quan:
7 de setembre de 2018 @ 10:00 – 14:00
2018-09-07T10:00:00+02:00
2018-09-07T14:00:00+02:00
On:
Residència de la Sagrada Família
25700 La Seu d'Urgell
Lleida
Espanya

)

Estimats voluntaris/es,

Ens plau invitar-vos al Recés dedicat especialment als voluntaris de Càritas Andorrana i Càritas Urgell que se celebrarà el divendres, 7 de setembre vinent, a la Residència de la Sagrada Família de la Seu d’Urgell sobre el tema “Joves i pobres, presència de Crist”. Serà dirigit per la religiosa Maria Victòria Molins. Començarà a les 10 h, i anirà seguit a les 12 per una celebració eucarística. A les 14h dinarem.

La G. Maria Victòria Molins és una religiosa molt popular i coneguda que s’ha dedicat durant molts anys a acollir i ajudar les persones més pobres i vulnerables. Viu al barri barceloní del Raval, atenent i acompanyant persones sense sostre, toxicòmans, gent desnonada i desemparada i també reclusos de les presons catalanes. Ja ho feu, fa anys, amb els primers afectats de la sida. Ha estat  una de les iniciadores de  l’anomenatHospital de Campanya, de l’església de Santa Anna de Barcelona.

Ens agradaria comptar amb la presència de tots els nostres voluntaris de Càritas Sant Julià. Dieu-nos, si us plau, si podreu venir. Feu el possible. Us esperem!

Als que no tingueu vehicle propi ja procurarem portar-vos en els d’altres voluntaris.

Gràcies i una abraçada,


Comentaris

Recés dedicat als voluntaris de Càritas — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici