oct.
3
dj.
CATEQUESI PARROQUIAL, Curs 2019-2020 @ Parròquia de Sant Julià de Lòria
oct. 3 – oct. 26 tot el dia
oct.
19
ds.
Jornada amb tallers a benefici de l’Unicef @ Hotel Roc Blanc
oct. 19 tot el dia


El 19 d’octubre, al Roc Blanc Hotel, s’organitzaran una sèrie de tallers en benefici d’Unicef d’Andorra. L’activitat, que és diu Per llepar-se els dits! Vine, cuina, berena i juga, s’emmarca dins la campanya global #InfantsenelPuntdeMira, que pretén obtenir beneficis per arribar a 34 milions de nens.


Aneu aquí per més informació

Estrena del Tren Missioner a Catalunya
oct. 19 @ 9:30 – 18:00


Amb motiu de la celebració del mes Missioner Extraordinari, s’estrena el Tren Missioner de Domund 2019. Serà el 19 d’octubre amb destinació al Monestir de Montserrat sota el lema: “BATEJATS I ENVIATS”. Aquesta activitat, promoguda per Cristians Sense Fronteres i amb més de 30 anys d’història, tindrà lloc per primera vegada a Catalunya i compta amb la col·laboració i suport de la Conferència Episcopal Tarraconense a través de les Delegacions de Missions de les Diòcesis catalanes.

L’esdeveniment convida a infants, joves i adults de col·legis i famílies, parròquies, grups cristians, missioners, sacerdots i religiosos. “Perquè ells també són missioners”, ha remarcat el director del Secretariat de Missions de l’Arquebisbat de Barcelona, Pep Riera. Es tracta d’una Jornada de Trobada per donar suport a l’activitat missionera i evangelitzadora arreu del món. L’oració, reflexió i celebració creient i festiva de la fe són alguns dels valors que es promouen en aquesta trobada. “Som batejats per ser enviats, per portar a tots la riquesa de Déu, que és Jesús”, és un dels missatges principals de la jornada.

El programa

El dissabte 19 d’octubre a les 9.30h, a l’estació del Cremallera de Monistrol, es pujarà al Santuari de Montserrat, on tindrà lloc una benvinguda festiva i donaran pas a grups de reflexió per edats a partir de la catequesis del DOMUND. Després, compartiran junts una Eucaristia al Santuari, on es rebrà al Pare Abat. Havent dinat, els missioners i missioneres pendran la paraula per explicar els seus testimonis de primera mà. L’edició del Tren Missioner acabarà amb una Festa de l’Enviament. Allà es convidarà a donar testimoni de la jornada a les comunitats d’origen. L’objectiu d’aquest tren és que els presents prenguin consciència de la seva tasca missionera per estendre i comunicar una nova acció que esdevingui en una Església “en sortida”.


Per més informació aneu en aquest enllaç 

oct.
22
dt.
Propera reunió de junta de Càritas Parroquial de Sant Julià de Lòria @ Despatx de Càritas Parroquial de St. Julià
oct. 22 @ 17:30 – 19:30
nov.
22
dv.
Canòlich Music 2019. Programa i vídeo promocional
nov. 22 @ 9:00 – nov. 23 @ 11:30