abr.
7
dt.
7 d’abril. Dia Mundial de la Salut @ A tot el món
abr. 7 tot el dia


El Dia Mundial de la Salut se celebra el 7 d’abril per commemorar l’aniversari de la creació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1948. Cada any el lema va orientat a un tema diferent que afecti a temes de salut d’abast mundial.

abr.
22
dc.
22 d’abril, Dia Internacional de la Mare Terra
abr. 22 tot el dia


El Dia de la Terra s’ha convertit en un esdeveniment informatiu, educatiu i de sensibilització sobre el problemes del medi ambient. És un dia per prendre consciència de les problemàtiques ambientals, com ara la contaminació de l’aire, l’aigua i el sòl, la destrucció dels ecosistemes, els centenars de milers de plantes i animals en perill d’extinció i l’esgotament dels recursos no renovables.

Algunes de les solucions que es proposen per aquestes problemàtiques són el reciclatge, la preservació de recursos naturals com el petroli, la prohibició d’utilitzar productes químics perillosos pel medi ambient, acabar amb la destrucció d’hàbitats fonamentals com els boscos humits o la protecció de les espècies en perill d’extinció. El Dia de la Terra pretén crear una mentalitat global que permeti actuar activament per afrontar els problemes ecològics, ja sigui personalment o col·lectivament, localment o regional / nacionalment; partint de la base que tothom té quelcom a aportar.