És la crisi moral de la nostra era: no podem acceptar que sigui una cosa normal


Actualment, el nombre de països amb conflictes violents és el més alt en els últims 30 anys. Un de cada quatre infants viu en països afectats per un conflicte o un desastre. Prop de 34 milions de nens i nenes s’han vist obligats a desplaçar-se a causa de la violència i els conflictes: d’ells, 15 milions són refugiats i més de 19 milions són desplaçats interns. Els atacs als infants no cessen. Des de la República Centreafricana fins al Sudan del Sud, des de Síria fins a l’Afganistan, les parts bel·ligerants estan desobeint una de les normes de guerra més bàsiques: la protecció de la infància.

Durant tots aquest mesos, s’hi podrà col·laborar enviant un SMS amb la paraula UNICEF al 606 fent un donatiu d’un euro per cada missatge enviat o fent-se soci trucant al 821 742.  També s’hi pot col·laborar fent una donació a través del nostre web www.unicef.ad. A més, durant els propers mesos, UNICEF Andorra i els seus col·laboradors organitzaran diferents actes i accions perquè tothom hi pugui col·laborar i participar. Els fons obtinguts es destinaran als programes d’emergència humanitària centrats en aquests països que representen les intervencions humanitàries més importants actualment: lla crisi dels refugiats a Bangla Desh i les crisis prolongades a la República Democràtica del Congo, al nord-est de Nigèria, al Sudan del Sud, a Síria i als països veïns, i al Iemen.

#InfantsenelPuntdeMira

Llegiu l’informe completComentaris

Els infants s’han convertit en objectius del front de batalla — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici