A l’hostal Calones es feien els darrers preparatius per poder donar de menjar a partir d’aquest dimecres als 60 usuaris que té el comú d’Andorra la Vella. Es farà en dos torns donant prioritat a la gent gran amb patologies o els que són més vulnerables. S’ha previst el parament de paper i quatre comensals per taula que estaran separades amb mampares. Els avis i àvies de la capital han pressionat de valent per l’obertura d’un dels seus punts de trobada.

La capital és la què més usuaris té al menjador social. A Escaldes-Engordany per exemple hi ha uns 40 inscrits. Aquest dimarts a la tarda el ministre portaveu ha anunciat que a partir de la setmana vinent i amb la publicació al BOPA es podrà tornar a fer ús dels parcs infantils. Els infants i la gent gran han estat els darrers a poder tornar a gaudir dels seus llocs d’esbarjo. A la capital són els primers a posar en marxa el menjador social.

La tornada als parcs es podrà fer respectant l’ús de mascareta, les distàncies i la higiene de les mans. Pel que fa a les cases pairals des d’Andorra la Vella ja es va anunciar que l’obertura tindria lloc el 25 de juny.

Andorra Difusió


Comentaris

El proper dimecres reobre el menjador social de l’hostal Calones… — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici