La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell durà a terme entre aquest mes i el febrer un projecte de sensibilització que es durà a terme a l’escola andorrana de segona ensenyança d’Ordino.

 La iniciativa, que rep el nom d’Invisibles, fem-los visibles, consta de tres sessions informatives que tenen com a objectiu principal donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional i apostar per una escola inclusiva. Al llarg de les sessions els alumnes del primer curs de primer cicle reflexionaran sobre la invisibilitat social de malalties poc conegudes o del neurodesenvolupament, com ara la pell de papallona, els ossos de vidre, el trastorn de l’espectre autista o la discapacitat intel·lec­tual, entre d’altres. L’objectiu és ampliar la mirada cap a les persones amb diversitat funcional i fer-les visibles a l’escola.


Comentaris

Projecte de sensibilització de la Fundació de Meritxell — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici