Durant el rés de l’Àngelus dominical el Papa Francesc va convidar a “fonamentar la vida sobre la Paraula de Déu” perquè l’única cosa que romandrà és la caritat, l’amor, el bé que “hi és sempre” i no les coses transitòries com els diners, l’èxit, l’aparença o el benestar físic.

“I nosaltres, en què estem invertint la vida? En coses que passen, com ara els diners, l’èxit, l’aparença, el benestar físic? De tot això no ens endurem res. Estem aferrats a les coses terrenals com si haguéssim de viure aquí per sempre?” Ens convidà a qüestionar-nos el Sant Pare el 14 de novembre.

En aquesta línia, el Papa va recordar l’ensenyament de sant Pau “la caritat no passarà mai” i va afegir que “qui fa el bé inverteix en l’eternitat”… (Continuar llegint)

Aciprensa


Comentaris

El Papa diu en què convé invertir la vida i dóna consell per prendre decisions importants — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici