Els bisbes catalans faran la visita Ad Limina a Roma amb els bisbes valencians i de les balears del 10 al 15 de gener. Durant el desembre i gener tots els bisbes de la Conferència Episcopal Espanyola faran la visita quinquennal a la Santa Seu en diverses tandes, agrupats per províncies eclesiàstiques. Com és habitual els bisbes de les dues províncies catalanes (Tarragona i Barcelona, encapçalats per Joan Planellas Joan Josep Omella) faran la visita conjuntament, i en aquesta ocasió s’hi sumen els bisbes de la província de València, que inclou els bisbats balears.

Per tant, els deu bisbes catalans aniran junts amb l’arquebisbe de València, cardenal Antonio Cañizares, els bisbe de Sogorb-Castelló i d’Oriol-Alacant, i el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, i els de Menorca i Eivissa. Això vol dir que les reunions de treball en alguns dicasteris i alguns actes es faran conjuntament. Serà la primera vegada que s’agrupen tots els bisbes dels territoris de parla catalana en una visita Ad Limina… (Continuar llegint)

Catalunya Religió


Comentaris

Els bisbes catalans faran la visita Ad Limina a Roma amb els bisbes valencians i balears — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici