Unicef té un magatzem a uns 20 minuts en cotxe del camp de refugiats de Za’atari, a Jordània. Allà s’emmagatzema tot el material que s’envia al camp i el que es fa servir per a emergències. S’hi poden trobar kits d’higiene personal, de menjar i joguines pels més petits. Aquest magatzem que ara està mig ple, fa dos anys estava ple a vessar de kits preparats per repartir entre els refugiats que arribaven a un camp que fins fa poc era considerat la quarta ciutat més poblada de Jordània.

De fet fa dos anys hi havia dos magatzems iguals. Aquest dimecres, la delegació andorrana ha pogut comprovar com n’és d’important una bona preparació de les crisis per fer-hi front de manera àgil. “Unicef sempre diu que hi som abans, durant i després de l’emergència”, explica la directora a Andorra, Marta Alberch, tot i que la tasca canvia segons si hi té oficina sobre el terreny o no.

 


Comentaris

Així és el magatzem d’Unicef per als refugiats sirians — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici