El mòdul de menors es convertirà durant sis mesos en una cel·la de maternitat.

Va ser dimecres a dos quarts de dotze de la nit quan va néixer el fill de la presa de la Comella.  El nadó va pesar 2,4 quilos i tant ell com la mare es troben bé. L’embaràs ja estava avançat i se li va programar dia i hora per provocar-li el part. Així doncs, desplaçada en cotxe policial, la dona va ingressar dimecres passat al matí a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell en una habitació de seguretat amb la vigilància policial pertinent. Es van posar tots els mitjans per tal de provocar-li el part, però la dona no va dilatar el suficient i després de tot el dia li van haver de practicar la cesària. Per tant, s’espera que estigui tot el cap de setmana ingressada i segurament dilluns que ve tornaria ella i el nadó al centre penitenciari. El pare de la criatura també la va acompanyar durant dimecres i el dijous al matí i tarda per poder ajudar en l’atenció del nadó. 

A partir de dilluns vinent, i un cop ingressi la mare amb el fill al centre penitenciari, el personal mèdic i d’infermeria, així com el pediatre, tindran una especial atenció a la mare i al nen, segons va acordar el centre penitenciari amb el SAAS. La dona i el fill tindran al mòdul de menors un espai més íntim i amb tot el material d’atenció necessari per al nadó, tal com ha previst la direcció de la presó. Igualment, serà a partir de dilluns quan s’acordarà amb el pare una programació de visites especials perquè pugui veure el fill. La dona de 35 anys té dos fills més. Va ingressar al centre penitenciari el desembre passat per haver introduït droga en reiterades ocasions al Principat.

Andorra Difusió


Comentaris

Neix el nadó de la dona presa a la Comella — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici