Durant tot el mes d’octubre Unicef Andorra organitza l’acció Salvar un INFANT en el punt de mira val molt, una rifa via SMS en el marc de la campanya anual #InfantsenelPuntdeMira. En aquesta campanya es posa l’accent en la urgència de protegir els nens i les nenes de països en conflicte (des de la República Democràtica del Congo fins a Síria i Iemen) contra tot aquest tipus d’amenaces per a la seva vida, el seu benestar i la seva dignitat.

Unicef creu que no és inevitable que els nens siguin l’objectiu dels conflictes, ni que els atacs deliberats i indiscriminats contra ells siguin una conseqüència dels conflictes,  que no és inevitable que les parts bel·ligerants bloquegin i prohibeixin l’assistència que podria salvar la vida dels infants, ni que milions de nens i nenes estiguin a la vora de la mort a causa de la malnutrició aguda greu, ni que se’ls obligui a beure aigua bruta i insalubre i, com a conseqüència, se’ls exposi a brots de malalties mortals, ni tampoc que els obliguin a abandonar l’escola per a la resta de la seva infància.

És per això que proposa aquesta campanya per dir prou a la situació que afecta a prop de 34 milions d’intants i Unicef Andorra anima a tothom que s’hi afegeixi i que junts ho puguem evitar! Perquè cada #InfantsenelPuntdeMira és important, ajudar-nos a millorar la vida d’un d’aquests infants té premi! Participar-hi és molt fàcil.

Només cal enviar la paraula INFANT al 606. Cada missatge enviat és un participació per al sorteig d’un forfet de temporada ofert par GrandValira i d’un val de compra de 300 € ofert per Pyrenees Andorra.


Forum.ad


Comentaris

Nova campanya d’Unicef Andorra per salvar els nens objectiu de conflictes — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici