“La cullera de la Llar” ja és una realitat. Des de fa dues setmanes, una vintena de persones, principalment jubilats, dinen diàriament a la Llar de Lòria, a Sant Julià.

El menjador social és una iniciativa del Comú en la qual també hi col·labora Càritas Parroquial i la Creu Roja. Està obert de dilluns a divendres i s’hi serveixen dinars que inclouen 3 plats, pa, beguda i cafè o infusió. Costa 6€ i els interessats han de reservar lloc el dia abans o bé el mateix dia abans de les 10h.

Està pensat per als usuaris de la Llar de Lòria i també del Servei d’Assistència a Domicili (SAD) de la Creu Roja o persones derivades dels serveis socials.

En la presentació del servei a la premsa, la consellera de Social, Francesca Barbero, ha destacat que “ha tingut molt bona acceptació entre la gent gran, més de la que esperàvem en un principi”.

La idea és que, a més de compartir un àpat, els usuaris es relacionin i gaudeixin de companyia. També és una manera de donar a conèixer la Llar de Lòria i els seus serveis.

santjulia.ad


Comentaris

Es posa en marxa el menjador social de La Llar de Lòria (vídeo) — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici