Cliqueu la imatge per veure la resta de fotos


Des de E. Leclerc Punt de Trobada considerem que en aquests moments d’excepcionalitat tots podem donar una mica més de nosaltres, avui ens ha visitat Càritas de Sant Julià de Lòria i volem donar suport en moments difícils com aquests, als que més ho necessiten, persones sense mitjans per a poder comprar coses bàsiques i de primera necessitat.

Càritas Parroquial de Sant Julià de Lòria agraeix moltíssim aquest noble gest que permetrà a l’entitat, continuar amb la seva tasca d’ajut a aquestes persones que, per un motiu o un altre, estan passant un mal moment

 


Comentaris

Aportació del Punt de Trobada a Càritas Sant Julià (fotos diverses) — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici