La crisi sanitària de la COVID-19 ha fet que la demanda als bancs d’aliments hagi augmentat consideradament i és per això que la Creu Roja ha organitzat durant tot el cap de setmana una col·lecta per ajudar aquells que ho necessitin.

Durant aquest cap de setmana la creu roja durà a terme una acció solidaria de recollida d’aliments. Per participar només hem d’agafar un aliment, passar per caixa i depostiarlo en un dels punts de recollida.

La Creu Roja no s’ha marcat cap objectiu per a aquesta campanya però vol que aquest sigui arribar al màxim possible i és per això que han organitzat aquesta acció a supermercats de tot el país, en la qual han mobilitzat més de 110 voluntaris per donar suport al treball de Càritas i dels comuns.

Així ho ha destacat una de les voluntàries de la Creu Roja, Núria Ferrer.

La iniciativa ha tingut molt bona acollida durant el primer dia i són molts els que han participat en la compra d’algun producte o fins i tot amb carros plens.

Aquesta recollida d’aliments anirà destinada als afectats per les conseqüències del coronavirus i serà repartida per dues vies, parroquialment pels seus mossèns i directament des de Creu Roja per qui sol·liciti l’ajut, explica Ferrer.

Des que va començar la pandèmia Creu Roja ha dut a terme diverses accions, com per exemple donar suport als sanitaris o fer arribar àpats a la gent, dels quals l’ONG ha repartit més 4.200 durant el confinament.


Comentaris

Creu Roja durà a terme la campanya de recollida d’aliments durant tot el cap de setmana — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici